onze webshop

beginpagina   aanbiedingen   projecten   contact
reptielen   zoetwateraquaria   zoutwateraquaria   vijvervissen   knaagdieren   vogels   kat   hond

Algemeen

Aquaria & meubels

Vissen, garnalen & slakken

Aquariumplanten

Plantenschema’s

Achterwanden & decoratie

Voedingsbodem & grind

Filters

Verlichting

CO2-bemesting

Ozonisator

Waterverbeteringsmiddelen

Plantenvoeding

Voeders

Voeders

Voeren, één van de belangrijkste onderdelen van de aquariumhobby.
Drie gouden regels voor juist voeren.
  • 1. Matig maar regelmatig: voer 1 tot 2 keer per dag zoveel als uw vissen in 2 minuten opeten.
  • 2. Gevarieerd: voer dagelijks een hoofdvoeding maar voer daarbij ook enkele malen per week iets anders, levend- of diepvriesvoer. Ook is er gevriesdroogd voer te koop en zelfs een voer in een gelvorm.
  • 3. Bij de soort passend: voer elke soort op zijn natuurlijke manier. Wij hebben voor iedere soort het bijpassende voer, discusvissen, goudvissen, betta's, guppen en molly's, cichlides, kikkers en voor alle andere soorten.

Dennerle
Het voer van Dennerle is een complete voeding waarvan de hoofdlijn bestaat uit een granulaatvoer. Als voeding voor bodemvissen heeft Dennerle diverse tabletten. Ook heeft Dennerle een cichlidevoer, een bettavoer en een speciaal kleurgranulaat. Ook is er hoogwaardige, gevriesdroogde artemia om als snack te kunnen geven aan de vissen.

Dennerle visvoer bij Dierenspeciaalzaak Hoeben

Tetra
Tetra is een merk wat bijna alle mensen die bezig zijn met het houden van vissen wel kennen. De Tetra voedingslijn is een van de meest uitgebreide lijnen. Tetra heeft vlokvoeding en ook granulaat, speciaalvoer voor babyvisjes en discusvissen. Maar tetra heeft ook vakantievoerblokken en kleinere blokjes voor als u een weekend niet in staat bent om uw vissen te voeren. Tetra heeft ook iets unieks, een voeding in gelvorm, het bestaat uit verschillende smaken en het heeft een hele hoge voedingswaarde, al onze vissen zijn er gek op!

Tetra visvoer bij Dierenspeciaalzaak Hoeben

O.S.I.
O.s.i. is een merk met een hoofdlijn die bestaat uit een granulaatvoer. Ook heeft deze lijn een speciale voeding voor corydorassen en is er een speciale spirulina-voeding, tabletten en vlokken. Het voer is in bijna alle gevalen voor zowel zoetwatervissen als zeewatervissen te gebruiken.

O.S.I. visvoer bij Dierenspeciaalzaak Hoeben

Eigen merk
Onze eigen lijn voer bestaat uit een hoogwaardige vlokvoeding voor zowel tropische vissen als goudvissen.
Tevens hebben wij in onze lijn een gevriesdroogde tubifex in blokjes opgenomen, dit is als snack aan de vissen te voeren.

eigen merk visvoer bij Dierenspeciaalzaak Hoeben

Levend & diepvries
Wij hebben een groot assortiment aan diepvriesvoer zodat we daarmee ook iedere vissoort kunnen geven wat hij nodig heeft. Zo hebben we o.a.:
discusvoer, krill, mysis, rode-, witte- & zwarte muggenlarven, cyclops, watervlooien, plankton, artemia en een speciale mixverpakking.

Van deze soorten is een aantal leverbaar in 500 grams-verpakkingen maar we hebben ze allemaal in 100 grams-verpakking.

diepvries visvoer bij Dierenspeciaalzaak Hoeben

Ook krijgen wij wekelijks vers levend voer binnen, wij hebben watervlooien, witte muggenlarven, rode muggenlarven, artemia en tubifex.

Artemia en rode muggenlarven zijn ook leverbaar in grootverpakking.


Terug naar boven