onze webshop


beginpagina   aanbiedingen   projecten   contact
reptielen   zoetwateraquaria   zoutwateraquaria   vijvervissen   knaagdieren   vogels   kat   hond

Algemeen

Voeding

Snacks en speelgoed

Kussens en benches

Vlooien, teken en wormen

Kussens en benches

Kussens

Een mand of kussen is voor de hond erg belangrijk, een eigen plekje van rust en waar ze ook met rust gelaten willen worden. Als een hond op het kussen ligt of in de mand, laat het dier dan ook met rust en leer kinderen dat ze er dan ook niet bij moeten gaan liggen.

De meeste kussens zijn wasbaar op een lage temperatuur en ook de buitenhoezen en binnenhoezen zijn wasbaar in de wasmachine, alle hoezen en kussens mogen niet in de droger. De vullingen van de kussens kunnen meestal niet in de wasmachine, schuimkussens kunnen wel in de wasmachine.

Hondenkussens en hondenmanden bij de firma Hoeben

Benches

Een bench kan vooral voor een pup heel erg makkelijk zijn, een eigen plekje, een plek om de pup 'snachts in te zetten of als u even van huis bent. Maar ook voor een volwassen hond kan een bench een uitkomst zijn, voor dezelfde doeleinden als voor een pup.
Ook hier is het weer belangrijk dat als de hond zelf in de bench gaat liggen, dat de hond dan het liefst even met rust gelaten wil worden.

Voor in de bench hebben we speciale matjes voor de pups, waar ze hun behoefte op kunnen doen zonder dat u de hele bench hoeft schoon te maken, een soort luier. We hebben speciale kussens op maat voor in de bench en ook die zijn gemakkelijk wasbaar in de wasmachine.

Hondenkussens en hondenmanden bij de firma Hoeben

Terug naar boven