onze webshop


beginpagina   aanbiedingen   projecten   contact
reptielen   zoetwateraquaria   zoutwateraquaria   vijvervissen   knaagdieren   vogels   kat   hond

Algemeen

Voeding

Snacks en speelgoed

Kussens en benches

Vlooien, teken en wormen

Snacks en speelgoed

Snacks

Snacks zijn er in vele soorten en maten; trainers om mee te nemen naar het bos om goed gedrag te belonen, koekjes die gemakkelijk tussendoor gegeven kunnen worden en die ook minder vetten bevatten en dus minder dikmakend zijn en er zijn nog de echte kauwkluiven, deze zijn er in verschillende maten en sterktes voor de vele diverse hondenrassen die er zijn.

verschillende gezonde snacks voor de hond

Snacks zijn er ook voor honden met huidproblemen, een droge of schilferende huid. Daar zijn de speciale vissnacks voor waar extra visoliën in zitten om de huid te ondersteunen. Ook zijn er snacks voor honden met allergieën zoals gluten-en graanvrije snacks. En dan zijn er nog snacks met extra glucosamine voor de ondersteuning van spieren en gewrichten.

De meeste snacks kunnen veilig gegeven worden, maar er zijn ook snacks die niet zonder toezicht gegeven moeten worden, buffelhuid of een vleesbot bijvoorbeeld. De gedachte om een lekkere kluif te geven als u weg gaat, want dan is het hondje lekker bezig, is dus verkeerd. Sommige honden zijn heel erg enthousiast en kunnen daardoor grote stukken inslikken met alle gevaar van dien. Of een stuk bot mee inslikken in hun enthousiastme wat ook weer gevaarlijk kan zijn. In de winkel kunnen we er u alles over vertellen.

Speelgoed

Speelgoed is iets wat iedere hond nodig heeft, vooral speelgoed om op te kauwen. Kauwen geeft honden rust en is goed voor het gebit. Zo zijn er de floss-touwen die speciaal ontwikkeld zijn voor het gebit en daardoor eigenlijk ook onmisbaar zijn in iedere speelgoedcollectie van de hond.

Bij de firma Hoeben vindt u verschillende  maten floss-touw voor een sterk en gezond gebit

Het meeste speelgoed gaat niet jaren mee, honden kauwen erop en spelen ermee en daardoor gaat het ook stuk. Laat een hond ook niet alleen met speelgoed waar delen van af kunnen komen, dit vanwege verstikkingsgevaar.
Er is ook speelgoed wat een hondenleven mee gaat, dit is zo sterk dat het niet stuk kan! Het gaat dan om speciale botten die een bepaalde geur hebben en het kauwen van de hond stimuleren. Wel belangrijk is om hier op de diverse gewichtsklassen te letten, ieder gewicht heeft een eigen sterkte bot, anders gaan ze evengoed stuk.

Er is ook nog apporteer-speelgoed voor in het park of het bos, tennisballen en diverse werpstokken, frisbees en diverse ballen maar ook speciaal drijvend speelgoed voor de echte waterhonden.

Bij de firma Hoeben vindt u verschillende soorten en maten speelgoed voor de hond

Wat u wel mag geven als u weggaat, in plaats van een lekkere kluif, zijn sommige activity-toys. Er zijn diverse dingen te krijgen waar kleine koekjes in kunnen en waar de hond dan moeite voor moet doen om die er weer uit te krijgen.

Terug naar boven