onze webshop

beginpagina   aanbiedingen   projecten   contact
reptielen   zoetwateraquaria   zoutwateraquaria   vijvervissen   knaagdieren   vogels   kat   hond

Algemeen

Voeding

Snacks en speelgoed

Manden en krabpalen

Vlooien, teken en wormen

Snacks en speelgoed

Snacks

Snacks zijn er in vele soorten en maten, gewoon als lekker tussendoortje of echt iets extra's om de kat eens lekker te verwennen. Zo hebben we snacks die puur natuur zijn, minder vetten, geen smaakmakers en extra zouten bevatten, gewoon natuurlijk lekker. En de natuurlijke snacks zijn ook nog eens gezond voor de kat en bestaan uit bijna puur vlees.
We hebben ook de iets grotere snacks waar de kat echt zijn best voor moet doen.
We hebben voor de kat ook speciale vloeibare snacks, katten drinken over het algemeen te weinig en door af en toe een vloeibare snack te geven kunnen we ze hierbij een handje helpen.

Snacks zijn er ook voor katten met huidproblemen, een droge of schilferende huid. Daar zijn de speciale vissnacks voor waar extra visoliën in zitten om de huid te ondersteunen.
Ook zijn er snacks voor katten met allergieën zoals gluten- en graanvrije snacks. En dan zijn er nog snacks met extra glucosamine voor de ondersteuning van spieren en gewrichten.

kattensnacks in vele soorten en maten

Speelgoed

Speelgoed voor de kat is er in vele verschillende soorten, er zijn natuurlijk de traditionele muisjes in verschillende kleuren en maten, van 5 tot 12 cm voor de grotere katten en alle muisjes zijn gevuld met kattenkruid, onweerstaanbaar voor iedere kat.
Verder hebben we vele andere soorten speelgoed wat gevuld kan worden met kattenkruid, dit speelgoed kan ook steeds weer nagevuld worden. En het meeste van dit speelgoed heeft veertjes of een staartje wat het altijd goed doet bij de kat.

Maar we hebben ook diverse soorten activity-toys, van een simpel snack-labyrinth tot een hele snack-labyrinth-toren.
We hebben schalen waar een klein pluizig muntje heen en weer springt en ringen waar een bal in heen en weer gerold wordt en waar ook nog een lampje in zit. Er zijn matten waar een muis onder lijkt te zitten die heen en weer springt en er zijn diverse laser-activity-toys met een bewegend laserlampje waar de kat dol op is.

Om oud speelgoed weer aantrekkelijk te maken, hebben we los kattenkruid. Sommige soorten speelgoed kunnen weer gevuld worden met deze aantrekkelijke stof. We hebben ook een play-spray waardoor speelgoed weer onweerstaanbaar wordt, hiermee kunt u het speelgoed inspuiten.

kattenpeelgoed in verschillende soorten

Terug naar boven