Snacks

Snacks zijn er in vele soorten en maten; trainers om mee te nemen naar het bos om goed gedrag te belonen, koekjes die gemakkelijk tussendoor gegeven kunnen worden en die ook minder vetten bevatten en dus minder dikmakend zijn en er zijn nog de echte kauwkluiven, deze zijn er in verschillende maten en sterktes voor de vele diverse hondenrassen die er zijn.

Afbeelding snacks

Snacks zijn er ook voor honden met huidproblemen, een droge of schilferende huid. Daar zijn de speciale vissnacks voor waar extra visoliën in zitten om de huid te ondersteunen. Ook zijn er snacks voor honden met allergieën zoals gluten-en graanvrije snacks. En dan zijn er nog snacks met extra glucosamine voor de ondersteuning van spieren en gewrichten.

De meeste snacks kunnen veilig gegeven worden, maar er zijn ook snacks die niet zonder toezicht gegeven moeten worden, buffelhuid of een vleesbot bijvoorbeeld. De gedachte om een lekkere kluif te geven als u weg gaat, want dan is het hondje lekker bezig, is dus verkeerd. Sommige honden zijn heel erg enthousiast en kunnen daardoor grote stukken inslikken met alle gevaar van dien. Of een stuk bot mee inslikken in hun enthousiastme wat ook weer gevaarlijk kan zijn. In de winkel kunnen we er u alles over vertellen.