Ecolan vijverfolie

Voor elke vorm vijver die we kunnen bedenken is er een ecolan rubber vijverfolie systeem met 30 jaar materiaalgarantie!

Ecolan vijverfolie is het ideale materiaal voor het eenvoudig en snel afdichten van de bodem van vijvers en andere waterpartijen. Het materiaal is zeer elastisch, oersterk, volledig bestand tegen UV-straling en ozonbelasting en vorstbestendig tot wel -45 graden.

Door deze unieke combinatie van eigenschappen zijn de toepassingsmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Bovendien is de folie bestand tegen nagenoeg elke vorm van worteldoorgeroei, zodat vrijwel elke oeverbeplanting mogelijk is (alleen tegen de jonge uitlopers van riet en bamboe is zelfs de sterke ecolan rubber vijverfolie niet opgewassen).

Ecolan vijverfolie is gemaakt van een milieuvriendelijk EPDM-rubber. Het materiaal bevat geen giftige stoffen, zware metalen of agressieve weekmakers. Met ecolan maakt u dus een milieubewuste keuze. Bovendien is er ook een duidelijk praktisch voordeel: uw vissen en planten kunnen direct in de vijver geplaatst worden.

Dankzij de grote flexibiliteit van het materiaal kunnen PVC-buizen, slangen en houten palen moeiteloos worden doorgevoerd en waterdicht ingewerkt.
Ecolan folie kan ook prefab op maat worden geleverd in iedere gewenste afmeting, de vijver is dan een soort grote zak die gemakelijk in het gat te laten zakken is. Daarbij is het materiaal zo goed als onverwoestbaar. Het bewijs daarvoor wordt geleverd door het feit dat u op ecolan rubber vijverfolie een materiaalgarantie van maar liefst 30 jaar krijgt!

Afbeelding vijver
Afbeelding vijver