✔ Projectbasis werken

✔ Specialist in zoet en zout watervissen

✔ Bezorging in de regio

Een dwergkonijn kopen bij onze dierenwinkel in Haarlem

Om een dwergkonijn te kopen, zit u goed bij onze dierenwinkel in Haarlem. We zoeken de dieren die we verkopen hoogstpersoonlijk uit en zorgen ervoor dat ze in topconditie verkeren. Dierenspeciaalzaak Hoeben is dan ook uw specialist op het gebied van honden, katten, knaagdieren, vogels, reptielen en zoet- en zoutwatervissen. Een gezond en sterk dwergkonijn kopen doet u daarom bij onze dierenwinkel in Haarlem.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Afbeelding dwerghamster

Een gezond dwergkonijn kopen bij onze dierenwinkel in Haarlem

Heeft u nooit eerder een knaagdier gehad en wilt u meer informatie over voeding en huisvesting? Dan voorzien we u graag van meer informatie, zodat u er zeker van bent dat u uw pluizige vriendje op de juiste manier verzorgd. Bekijk daarom zeker eens het caresheet voor konijnen, zodat u van tevoren goed ingelicht bent. Uiteraard staan wij ook klaar om uw vragen te beantwoorden als u een dwergkonijn komt kopen bij onze dierenwinkel in Haarlem.

Laat u voorzien van meer informatie over knaagdieren

Naast een dwergkonijn kunt u ook allerlei andere knaagdieren kopen bij onze dierenwinkel in Haarlem. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een cavia, een goudhamster of een chinchilla. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze dierenspeciaalzaak door te bellen naar 023 526 2470 of door een e-mail te sturen naar info@dierenspeciaalzaakhoeben.nl.