Speelgoed

Speelgoed voor de kat is er in vele verschillende soorten, er zijn natuurlijk de traditionele muisjes in verschillende kleuren en maten, van 5 tot 12 cm voor de grotere katten en alle muisjes zijn gevuld met kattenkruid, onweerstaanbaar voor iedere kat.
Verder hebben we vele andere soorten speelgoed wat gevuld kan worden met kattenkruid, dit speelgoed kan ook steeds weer nagevuld worden. En het meeste van dit speelgoed heeft veertjes of een staartje wat het altijd goed doet bij de kat.

Maar we hebben ook diverse soorten activity-toys, van een simpel snack-labyrinth tot een hele snack-labyrinth-toren.
We hebben schalen waar een klein pluizig muntje heen en weer springt en ringen waar een bal in heen en weer gerold wordt en waar ook nog een lampje in zit. Er zijn matten waar een muis onder lijkt te zitten die heen en weer springt en er zijn diverse laser-activity-toys met een bewegend laserlampje waar de kat dol op is.

Om oud speelgoed weer aantrekkelijk te maken, hebben we los kattenkruid. Sommige soorten speelgoed kunnen weer gevuld worden met deze aantrekkelijke stof. We hebben ook een play-spray waardoor speelgoed weer onweerstaanbaar wordt, hiermee kunt u het speelgoed inspuiten.

Afbeelding kattenspeelgoed