✔ Projectbasis werken

✔ Specialist in zoet en zout watervissen

✔ Bezorging in de regio

Een hamster kopen in Haarlem

Een hamster kopen doet u bij Dierenspeciaalzaak Hoeben in Haarlem. Wij zijn al sinds 1938 uw specialist op het gebied van honden, katten, knaagdieren, vogels, reptielen en zoet- en zoutwatervissen. Wij helpen u daarom graag bij het vinden van een kleine, pluizige vriend zoals een vrolijke hamster. Alle dieren worden hoogstpersoonlijk door ons uitgezocht en uitstekend verzorgd.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Afbeelding hamster

Een hamster naar wens kopen in Haarlem

Als u een hamster wilt kopen in Haarlem en omgeving, dan zit u goed bij onze dierenspeciaalzaak. U kunt bij onze dierenwinkel terecht voor een tal aan hamstersoorten, waaronder:

Als u een hamster gaat kopen bij ons in Haarlem, dan wilt u natuurlijk dat het knaagdier in topconditie is. Daarom vindt u bij ons alles wat uw pluizige vriend nodig heeft, zoals knaagstenen, kwalitatief hoogstaande voeding, comfortabele verblijven en vitamines.

Loop eens bij ons binnen

U kunt bij onze dierenspeciaalzaak in Haarlem niet alleen terecht om een hamster te kopen; ook voor bijvoorbeeld een konijn of een cavia zit u goed bij ons. Wilt u meer informatie over de verzorging? Of wilt u weten welk verblijf geschikt is voor uw huisdier? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 023 526 2470 of door een e-mail te sturen naar info@dierenspeciaalzaakhoeben.nl. Uiteraard bent u ook welkom bij onze winkel in Haarlem.