✔ Projectbasis werken

✔ Specialist in zoet en zout watervissen

✔ Bezorging in de regio

Kleine huisdieren kopen in Haarlem

Wilt u kleine huisdieren kopen in of rondom Haarlem? Kom dan naar dierenspeciaalzaak Hoeben. Wij hebben jaren ervaring in de verkoop van dieren en zijn expert op het gebied van huisdieren. Deze kleine huisdieren kopen wij zelf in en worden goed verzorgd in onze winkel in Haarlem. Ons personeel is bovendien gecertificeerd en deskundig in het inkopen en verzorgen van de dieren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de huisdieren in een prettige omgeving zitten voordat ze naar een nieuw baasje gaan.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Afbeelding dwerghamster

Verschillende soorten kleine huisdieren om te kopen bij ons in Haarlem

Wij beschikken over een breed aanbod aan kleine huisdieren, die allemaal toe zijn aan een gezellige en verzorgde nieuwe familie. Voorbeelden van deze kleine huisdieren zijn bijvoorbeeld knaagdieren, zoals hamsters en cavia’s. Daarnaast kunt u honden, katten, reptielen, vogels, zoet- en zoutwatervissen en aquarium inclusief accessoires vinden in onze winkel. Alle dieren zijn in goede conditie en worden goed verzorgd door onze medewerkers.

Bezoek de winkel om de verschillende huisdieren te bekijken

In onze winkel in Haarlem kunt u de verschillende kleine huisdieren bekijken die u kunt kopen. Wij helpen u graag met een passend advies. Wilt u meer informatie over onze dieren? Neem dan contact op door te bellen naar 023 526 2470 of mail naar info@dierenspeciaalzaakhoeben.nl.