Project 9. aquarium zout

Een schitterend mooie Aqua Medic Percula 100 in het zwart. Ingericht met betonsteen, een soort levend steen maar dan door de mens gemaakt in plaats van door de natuur. Met betonsteen wordt de natuur ook behouden voor de toekomst.
Met de stenen hebben we een unieke opbouw gemaakt met grotten en een grote pilaar aan de voorzijde van het aquarium waardoor er een hoop diepte gecreëerd is.

De bestaande TL-balken hebben we met een slijptol een kopje kleiner gemaakt, we hebben van de balken alleen de bovenkant gebruikt. Daarna hebben we 2 glazen strips in het aquarium geplakt om de nieuwe Aqua Medic ledbalken op te laten rusten. Er liggen 3 ledbalken in de lichtkap met ieder 18 led’s; 6 blauwe en 12 witte.
Het hele systeem wordt aangestuurd door een computer die zonsopkomst en -ondergang simuleert en ook levensecht maanlicht geeft. Blauw en wit licht zijn ook eenvoudig afzonderlijk te regelen.

Dit aquarium hebben we ook in onderhoud, wekelijks verversen we hier 40 liter water en het Aqua Medic voedingssysteem wordt hier toegepast.

Afbeelding zeewater led licht
Afbeelding zeewater aquarium

Ook interesse?

Wij staan altijd voor u klaar, voor meer informatie kunt u ons bereiken op:

023 526 2470
info@dierenspeciaalzaakhoeben.nl