✔ Projectbasis werken

✔ Specialist in zoet en zout watervissen

✔ Bezorging in de regio

Bekijk ons uitgebreid aanbod vissen

Wilt u een mooie kleine of grote vis voor in uw aquarium kopen in Haarlem en er zeker van zijn dat deze in goede conditie is? Bij Dierenspeciaalzaak Hoeben in Haarlem vindt u een groot assortiment zoet- en zoutwatervissen. Wij werken met vakkundig en gespecialiseerd personeel dat goed voor de vissen in onze winkel zorgt. Al sinds 1938 zijn wij uw specialist op het gebied van zoet- en zoutwatervissen, aquaria en vijvers. Hierdoor bent u bij het kopen van uw nieuwe vis voor in het aquarium verzekerd van een uitstekende service in onze winkel in Haarlem.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Kom uw nieuwe vis voor in uw aquarium kopen bij ons in Haarlem

Wanneer u een aquarium of vijver wilt met een aantal grote vissen, is het belangrijk dat deze voldoende ruimte hebben om rond te zwemmen. Bij Dierenspeciaalzaak Hoeben werken wij op projectbasis. Dit betekent dat wij bij u in Haarlem een speciaal aquarium inmeten én plaatsen voor u, zodat u kunt genieten van verschillende grote vissen. Ook schakelt u ons in voor het onderhouden van uw aquarium. Heeft u liever wat kleinere vissen in uw aquarium? Kom ook dan langs in onze winkel! In ons assortiment vindt u verschillende zoetwatervissen met bijbehorend aquarium, maar ook voor zoutwatervissen kunt u bij ons terecht.

Maak gebruik van onze expertise

Door onze jarenlange ervaring en ons vakbekwaamheid kunnen wij onze dieren uitstekend verzorgen. In onze winkel in Haarlem en webshop vindt u al het voer dat u nodig heeft om de grote vissen in uw aquarium gezond te houden. Kom bij Dierenspeciaalzaak Hoeben in Haarlem een nieuwe vis voor uw aquarium kopen. Heeft u mooie, grote vissen gezien en wilt u deze graag meenemen en in uw aquarium thuis in Haarlem plaatsen? Spreek dan een van onze medewerkers aan voor meer informatie. Kom langs in onze winkel en geniet van de mooiste vissen!